Photo: Bonnie Fortune

Kiitos!

Kun Case Pyhäjoen osallistujat oppivat tuntemaan paremmin Pyhäjokea sekä paikallista työtä Hanhikivenniemen pelastamiseksi, saimme tietää, että suurin este ydinvoimalahankkeen tiellä ovat maanomistajat, jotka kieltäytyvät myymästä maitaan Fennovoimalle. Heidän vastustuksensa aiheuttaa merkittävän ongelman ydinvoimala-projektille. Pro Hanhikiven jäsenet kertoivat, että noin 200 kotitaloutta kieltäytyy myymästä maitaan ydinvoimalle. Halusimme kiittää heitä päättäväisyydestä ja kertoa, että heidän kamppailunsa on tärkeää.

ivermectin 10mgStromectol 3 mg tablets Daniela Calina tracing the banner design onto the canvas
Daniela piirtää bannerin ääriviivoja kankaalle.

buy diflucan online usacost diflucan
Työskentelimme yhteistyössä Pro Hanhikiven kanssa ja päätimme valmistaa bannerin, jonka  tekstiksi tulee: Kiitos kun kieltäydyt myymästä maitasi ydinvoimalle. Kuva, joka kehystää tekstiä, on siirtolohkare Hanhikiven muotoinen, joka on niemen vanha ja pysyvä symboli.

process_porn
Brett maalaa banneria.

buy zoloft online canada100mg of zoloft for anxiety
Saimme ripustaa bannerin suuren aitan seinään lähelle Pro Hanhikiven puheenjohtajan Helena Maijalan kotia. Ladon omistaa Helenan naapuri, joka ystävällisesti otti alas jo useita vuosia paikalla olleen Greenpeacen ydinvoiman vastaisen bannerin. Kiitos-bannerimme ripustamisen jälkeen Helena, jonka harrastuksena ennen ydinvoiman vastaista aktivismia oli jokkisrallit, sanoi, että hänestä tuntuu kuin taistelu ydinvoimaa vastaan olisi jo voitettu.

process_porn2

anastrozole 1 mgAnastrozole generic cost

Saimme paljon apua bannerin ripustamiseen Helenan aviomieheltä Vesalta, tämän ystävältä ja tietysti Case Pyhäjoen omilta Carmenilta ja Maaritilta.

Kiitos kaikille, jotka auttoivat työssämme: Antyelle alkuperäisideasta kiittää maanomistajia, Danielalle, Brettille ja Bonnielle bannerin suunnittelusta ja maalaamisesta, Marille ja Liisalle järjestelyistä ja materiaaleista sekä tuesta kaikille niille, jotka olivat mukana Case Pyhäjoesta ja Pro Hanhikivestä.
.