Kiviä Pyhäjoelle

buy xenical chinaxenical online new zealand

Etäisyys: Fukushima – Marumori 63 km
Etäisyys: Pyhäjoki – Hailuoto 62 km

anastrozole tabsAnastrozole generic cost

Marumori Japanissa on paikka, mistä Ryoko Akaman (kuvassa oikealla) täytyi lähteä aviomiehensä ja kahden lapsensa kanssa, sillä heidän kotinsa on radioaktiivisen laskeuman saastuttama vuosiksi eteenpäin. Perhe asuu nykyisin Iso-Britaniassa. Hai Art kutsui yhteistyössä Case Pyhäjoen kanssa  Ryokon jakaamaan kokemuksiaan Fukushiman ratkaisemattomasta ongelmasta (30 tonnin päivittäinen radioaktiivinen vuoto mereen jatkuu) ja käsittelemään sitä paikallisesta Pyhäjoen suunnitellut ydinvoimalan näkökulmasta. Lähdimme merelle soittamaan sekä taittamaan Hailuodon ja Pyhäjoen välisen merimatkan puuveneellä, jota ohjasi urhea eläkkeellä oleva merimies Paavo Isola ottaen vastuun turvallisuudestamme! Puuveneen omistaja on Markku Sipola.

Ryoko Akama on valmistellut ’Kiviä Pyhäjoelle’ -teksti- ja ääniteoksen, joka etenee Erich Bergerin ja Martin Howsen suunnitteleman säteilymittarin ohjaamana. Ryokon äänimatkakumppanina kuullaan myös Antye Greie-Ripattia sekä runoutta.

Katso arkistoidut livelähetykset:

doxycycline price comparisonbuy doxycycline chlamydia

http://bambuser.com/v/3800925

Ryoko Akama ja Antye Greie-Ripatti tukevat Pro Hanhikiveä heidän taistelussaan ydinvoimalaa vastaan – erityisesti sen jälkeen kun he tutustuivat kaikkiin näkökulmiin Fennovoiman ydinvoimalaprojektissa.

https://www.facebook.com/prohanhikivi
www.casepyhajoki.info

This entry was posted in Info.